ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
08 Ιούν

Αρχειοθήκη και ΕΥΑΘ μαζί στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό

Με χαρά η Αρχειοθήκη ανακοινώνει την συνεργασία της με την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης. Η σχετική συμφωνία υπογράφηκε σήμερα με την επίσκεψη του Διευθύνοντα Συμβούλου της Αρχειοθήκης στα γραφεία της ΕΥΑΘ Α.Ε. και αφορά σε ένα σύνολο 510.000 πελατών ύδρευσης και 65.000 συνδέσεων αποχέτευσης.

Το έργο αφορά την ψηφιοποίηση του συνόλου των εγγράφων και σχεδίων του φυσικού αρχείου των πελατών της ΕΥΑΘ Α.Ε. Η διαδικασία περιλαμβάνει και επιμέρους εργασίες προετοιμασίας του υλικού, σάρωσης, επεξεργασίας, εκπαίδευσης του προσωπικού κ.λπ. Το συνολικό έργο θα έχει διάρκεια επτά μηνών και προϋπολογισμό 209.000€, με δυνατότητα προαίρεσης.

Με την συνεργασία αυτή η ΕΥΑΘ υιοθετεί τις εξειδικευμένες λύσεις Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Εγγράφων που προσφέρει η Αρχειοθήκη και οδηγείται στην πλήρη μετάβαση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Από αριστερά οι: Γιώργος Αγγέλου – Διευθυντής Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Πληροφορικής της ΕΥΑΘ Α.Ε., Νόπη Θεοδωρίδου – Γενική Διευθύντρια της ΕΥΑΘ Α.Ε,  Άνθιμος Αμανατίδης – Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΑΘ Α.Ε., Περικλής Αργυρός – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αρχειοθήκη Α.Ε. και Άγις Παπαδόπουλος – Πρόεδρος της ΕΥΑΘ Α.Ε..

Κοινοποίηση:
Μετάβαση στο περιεχόμενο