Ο χώρος Vault, στεγάζεται σε ένα από τα διαχειριστικά κέντρα της Αρχειοθήκης και είναι ειδικά κατασκευασμένος βάσει προδιαγραφών περιβάλλοντος, ασφάλειας και πυρόσβεσης.

Η μεταφορά των υλικών από και προς τους χώρους σας γίνεται με ειδικές προδιαγραφές που διατηρούν αμετάβλητες τις συνθήκες φύλαξης.

Φύλαξη & Rotation μαγνητικών μέσων 

Η Φύλαξη των μαγνητικών σας μέσων (ταινίες backup, σκληρούς δίσκους, servers, κ.ά.) γίνεται στο Vault. Έχετε άμεση πρόσβαση και μπορείτε να ανακτήσετε την πληροφορία και τα δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή, χάρη στη μόνιμη διαδικασία που προσφέρουμε για την  απομακρυσμένη φύλαξη των back up των server σας.

Η υπηρεσία είναι ολική, καθώς περιλαμβάνει την παραλαβή / παράδοση των backup σας, μέχρι και την μεταφορά τους στους χώρους απομακρυσμένης φύλαξης, σε συνθήκες πλήρως ελεγχόμενες ακόμα και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Έτσι, μέσω της Υπηρεσίας αυτής εξασφαλίζετε το Business Continuity Plan (BCP) της Εταιρείας σας.

Service Image

Φύλαξη Πλακιδίων Παθολογοανατομικών Εργαστηρίων

Η Αρχειοθήκη υποστηρίζει τη Φύλαξη & Διαχείριση του αρχείου Παθολογοανατομικών Εργαστηρίων (πλακίδια, blocks).

Το ειδικό αυτό αρχείο φυλάσσεται σε ειδικά σχεδιασμένους χώρους υψηλής ασφαλείας στους οποίους οι συνθήκες φύλαξης – σταθερή θερμοκρασία και υγρασία – είναι οι ενδεδειγμένες για τέτοιου είδους υλικά, σύμφωνα με τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές.

Service Image

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εϊμαστε εδώ για να συζητήσουμε τις βέλτιστες λύσεις για εσάς.

Consent*
Μετάβαση στο περιεχόμενο