ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Cyber Security Awards 2023
09 Μαρ

Cyber Security Awards 2023

Στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, η Τελετή Απονομής Βραβείων των νικητών των Cyber Security Αwards 2023 που διοργάνωσε η Boussias Communications, κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών εκδόσεων, διοργάνωσης συνεδρίων και βραβεύσεων στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Σε μια ζωντανή και γεμάτη αισιοδοξία εκδήλωση, τα στελέχη των επιχειρήσεων παρέλαβαν τα βραβεία τους, φωτογραφήθηκαν με συνεργάτες και μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των βραβείων, έκαναν δηλώσεις on camera και χαλαρή συζήτηση, υπό απόλυτα ασφαλείς συνθήκες, προσαρμοσμένες πλήρως στα υγειονομικά μέτρα των ημερών.

Τα Cyber Security Awards 2023 είναι τα βραβεία που σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές καθώς και τον ενδεδειγμένο εξοπλισμό /κατάλληλα εργαλεία για την διαχείριση της κυβερνοασφάλειας και της ψηφιακής ασφάλειας στο χώρο των επιχειρήσεων και κρίσιμων υποδομών. Τις υποψηφιότητες στα Cyber Security Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς.

 Στόχος των βραβείων είναι να:

  • Κινητοποιήσουν επιχειρήσεις και οργανισμούς για τη διαρκή βελτίωση των επιδόσεων τους αναφορικά με το Cyber Safety και Cyber Resilience
  • Προβληθούν οι νικητές, να ξεχωρίσουν στην αγορά τους και να αξιοποιηθούν οι προσπάθειές τους από άλλες επιχειρήσεις, ως φωτεινά παραδείγματα
  • Αναδείξουν και να γνωστοποιήσουν τις προσφερόμενες λύσεις & τεχνολογίες για την αποτελεσματική διαχείριση της κυβερνοασφάλειας και της ψηφιακής ασφάλειας
  • Λειτουργήσουν ως μέσο καταγραφής και συγκριτικής αξιολόγησης των πλεονεκτημάτων που απορρέουν από τη βελτίωση της κυβερνοασφάλειας και της ψηφιακής ασφάλειας
  • Προσάψουν την απαιτούμενη έμφαση στα θέματα της της κυβερνοασφάλειας και της ψηφιακής ασφάλειας που απασχολεί όλες τις επιχειρήσεις.

Η Αρχειοθήκη συμμετείχε για πρώτη φορά στη διοργάνωση, όντας υποψήφια στις 3 παρακάτω κατηγορίες:

  • Transport & Logistics
  • Governance Risk and Compliance
  • Application Security

Στην πρώτη κατηγορία απέσπασε το Χρυσό βραβείο με την υποψηφιότητα “Zero-day vulnerabilities with secure Access, Apps, APIs, and Data / Logistics”. Η Αρχειοθήκη σε συνεργασία με την εταιρία  Pylones Hellas, σχεδίασε και εφάρμοσε στρατηγική ασφάλειας της πληροφορίας, ώστε να προσφέρει τον βέλτιστο βαθμό προστασίας για τις ομάδες του προσωπικού αναφορικά με την απομακρυσμένη ασφαλή και ελεγχόμενη πρόσβαση στο εταιρικό δίκτυο και στα αντίστοιχα συστήματα.

Στη δεύτερη κατηγορία απέσπασε το Αργυρό βραβείο με την υποψηφιότητα “Data Governance & Risk Management: Key factors for Compliance”. Η Αρχειοθήκη ΑΕ, μέσω της υιοθέτησης της λύσης GRC της OneTrust, κορυφαίας πλατφόρμας ασφάλειας, προστασίας και διακυβέρνησης δεδομένων, κατάφερε να αυτοματοποιήσει διαδικασίες αναφορικά με την ικανοποίηση των εταιρικών της στόχων συμμόρφωσης και των νομικών και κανονιστικών απαιτήσεων.

Στην τρίτη κατηγορία απέσπασε το Χάλκινο βραβείο με την υποψηφιότητα “Advanced Application Protection no matter who/where/how”. Η Αρχειοθήκη, σε συνεργασία με την εταιρία  Pylones Hellas,, σχεδίασε και εφάρμοσε στρατηγική κυβερνοασφάλειας ώστε να προσφέρει τον βέλτιστο βαθμό προστασίας σε κυβερνοαπειλές στις διαδικτυακές εφαρμογές και υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες της.

Τα βραβεία αυτά αποτελούν σημαντική αναγνώριση της προσήλωσης της Αρχειοθήκης στον κυριο στόχο και το όραμα της, που είναι η ασφάλεια και προστασία των εταιρικών δεδομένων συνεργατών και πελατών της.

Κοινοποίηση:
Μετάβαση στο περιεχόμενο