ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Η Αρχειοθήκη Κοντά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία!
18 Ιαν

Η Αρχειοθήκη Κοντά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία!

Η Αρχειοθήκη σε ένδειξη αναγνώρισης του άμεσου, αποτελεσματικού καθημερινού έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και του τεράστιου αγώνα των πυροσβεστών απέναντι στις πρόσφατες πυρκαγιές του καλοκαιριού στην περιοχή του Ασπροπύργου, προέβη στην κάλυψη εξοπλιστικών αναγκών που αφορούν τους πυροσβεστικούς σταθμούς της Δυτικής Αττικής. Ο εξοπλισμός παραδόθηκε στα γραφεία της Διεύθυνσης της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής στην Ελευσίνα παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Αρχειοθήκης κύριου Αργυρού και του Διοικητή Διοίκησης Π.Υ. Δυτικής Αττικής Αρχιπύραρχου κύριου Πλατά.

Κατά την παράδοση του εξοπλισμού ο κύριος Περικλής Αργυρός δήλωσε: «Όλοι εμείς στην Αρχειοθήκη αισθανόμαστε την ανάγκη να σας εκφράσουμε τις θερμές και ειλικρινείς μας ευχαριστίες για τους καθημερινούς αγώνες που δίνετε για να μην υπάρξει κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές και υποδομές. Η συνεισφορά του Πυροσβεστικού Σώματος είναι ανεκτίμητη. Η δωρεά μας αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης προσφοράς σας».

Στην συνέχεια ο Αρχιπύραρχος κύριος Χρήστος Πλατάς δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μου για την ευγενική σας προσφορά και ειδικότερα για τη δωρεά εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών της υπηρεσίας μας. Ενέργειες όπως η συγκεκριμένη συνιστούν έμπρακτη απόδειξη του από μέρους σας ενδιαφέροντος, της αναγνώρισης για τις υπηρεσίες που παρέχουν τόσο οι πυροσβέστες όσο και το Πυροσβεστικό Σώμα στην κοινωνία. Τέτοιες πρωτοβουλίες αναδεικνύουν το κοινωνικό και ανιδιοτελή ρόλο της εταιρείας σας στην ευρύτερη τοπική κοινωνία και τη χώρα. Οι ξεχωριστές αυτές προσπάθειες βοηθούν στην ανάδειξη και δημιουργία παραδειγμάτων και αξιών που ξεκινούν από την πεποίθηση ότι θα σας έχουμε πάντα κοντά μας. Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω συνεργασία με γνώμονα και προτεραιότητα την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πολύτιμο έργο της Αρχειοθήκης».

Κοινοποίηση:
Μετάβαση στο περιεχόμενο