ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Η Αρχειοθήκη Χρυσός Νικητής στα Cyber Security Awards 2024 για δεύτερη συνεχή χρονιά!
12 Φεβ

Η Αρχειοθήκη Χρυσός Νικητής στα Cyber Security Awards 2024 για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Στο Sofitel Athens Airport πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, η Τελετή Απονομής Βραβείων των νικητών των Cyber Security Αwards 2024, παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου.

Η Αρχειοθήκη ήταν Χρυσός Νικητής για δεύτερη συνεχή χρονιά καθώς απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «3.12 Security Orchestration, Automation, Response» για την υποψηφιότητα «Autonomous Response Everywhere with DARKTRACE Antigena Intelligence».

H Αρχειοθήκη ως μια συνεχώς ανερχόμενη εταιρεία σε επίπεδο παροχής λύσεων διαχείρισης πληροφορίας, μέσω της υιοθέτησης της κορυφαίας λύσης κυβερνοασφάλειας Antigena Autonomous Response της DARKTRACE, πέτυχε να αναβαθμίσει σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας του οργανισμού (Security Posture Level) και να θωρακίσει τα συστήματα καθώς και τα δεδομένα τόσο της ίδιας, όσο και των πελατών της.

Η τεχνολογία που προσφέρει, σε συνδυασμό με τις συνεχώς εξελισσόμενες λειτουργίες που διαθέτει το Antigena της DARKTRACE, δίνουν τη δυνατότητα στο IT Management να έχει πλήρη εικόνα αναφορικά με το information security level σε όλη την υποδομή. Το γεγονός αυτό κάνει τη λύση να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, αφού καταφέρνει να εξοικονομήσει χρόνο και πόρους, προστατεύοντας παράλληλα αποτελεσματικά την εταιρεία, ωθώντας την ταυτόχρονα να συνεχίσει το αέναο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού προσφέροντας στους πελάτες της ασφαλείς και καινοτόμες λύσεις!

Τα Cyber Security Awards 2024 είναι μοναδικά βραβεία για την διαχείριση της κυβερνοασφάλειας και της ψηφιακής ασφάλειας, στους χώρους των Eπιχειρήσεων, των Kρίσιμων υποδομών και των Δημοσίων υποδομών. Τις υποψηφιότητες στα Cyber Security Awards αξιολογεί κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς.

Για άλλη μια χρονιά το βραβείο αυτό αποτελεί σημαντική αναγνώριση της προσήλωσης της Αρχειοθήκης στον κύριο στόχο και το όραμα της, που είναι η ασφάλεια και προστασία των εταιρικών δεδομένων συνεργατών και πελατών της.

Κοινοποίηση:
Μετάβαση στο περιεχόμενο