ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Η Αρχειοθήκη συμμετέχει στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward!
19 Μαρ

Η Αρχειοθήκη συμμετέχει στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward!

Η Αρχειοθήκη είναι μία από τις 13 εταιρείες που επιλέχθηκαν ως νέα μέλη για το 2024, για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward. Το πρόγραμμα, το οποίο έχει ως στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor και αφορά  εταιρείες οι οποίες επενδύουν στη νέα τεχνολογία και προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες τόσο στην ελληνική αγορά όσο και εκτός συνόρων.

Μέσω του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward οι εταιρείες μέλη έχουν πρόσβαση σε τεχνογνωσία  λαμβάνοντας καθοδήγηση και συμβουλευτικές υπηρεσίες από εξειδικευμένους μέντορες ενώ παράλληλα γίνονται μέλη ενός διεθνούς επιχειρηματικού οικοσυστήματος καινοτόμων εταιρειών.

Η παρουσίαση των νέων μελών, και της Αρχειοθήκης, έγινε σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΟΠΑΠ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Τρίτη 12 Μαρτίου, η οποία σηματοδότησε την έναρξη του έκτου κύκλου του προγράμματος επιχειρηματικότητας ΟΠΑΠ Forward.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο κύριος Ανδρέας Παπαδάκης, Γενικός Διευθυντής της Αρχειοθήκης, δήλωσε: «Είναι τιμή για την Αρχειοθήκη να αποτελεί μέλος της οικογένειας του ΟΠΑΠ Forward. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΟΠΑΠ και την Endeavor καθώς η αποδοχή στο πρόγραμμα σημαίνει για εμάς επιβράβευση μίας πορείας 18 ετών, και στήριξη στην προσπάθειά μας για περεταίρω ανάπτυξη. Παράλληλα, η συμμετοχή στο πρόγραμμα αποτελεί για εμάς δέσμευση για ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη των άλλων μελών. Το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward είναι μια μοναδική ευκαιρία να ανταλλάξουμε ιδέες και τεχνογνωσία, καθώς και να μοιραστούμε εμπειρίες με άλλες επιχειρήσεις, συμβάλλοντας και εμείς στην επιτυχία του προγράμματος».

Κοινοποίηση:
Μετάβαση στο περιεχόμενο