ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Η Αρχειοθήκη στο GenAI Summit SE Europe 2024!
11 Μαρ

Η Αρχειοθήκη στο GenAI Summit SE Europe 2024!

Η Αρχειοθήκη ως πρωταγωνιστής στις εξελίξεις στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα, συμμετείχε ενεργά στο 2ο Gen AI Summit SE Europe, το μεγαλύτερο γεγονός αφιερωμένο στην Παραγωγική Τεχνητή Νοημοσύνη (Generative Artificial Intelligence) στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου, από τις 29/2 μέχρι τις 2/3, προσελκύοντας περισσότερους από 3.500 συμμετέχοντες από εταιρείες, ιδρύματα και μεγάλους οργανισμούς από συνολικά 16 χώρες και μια διαδικτυακή κοινότητα 16.000 μελών. Περισσότεροι από 200 Έλληνες και διεθνείς επιχειρηματίες, experts, ακαδημαϊκοί και ερευνητές μετέτρεψαν την Αθήνα, για 4 ημέρες, σε παγκόσμιο επίκεντρο για την GenAI. Οι πρακτικές εφαρμογές της παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης (Gen AI) σε εταιρικά περιβάλλοντα και η λειτουργική ενσωμάτωση τους στις καθημερινές ροές εργασίας ήταν οι κύριοι θεματικοί άξονες του συνεδρίου.

Η Αρχειοθήκη έδωσε το δυναμικό «παρών» στο Συνέδριο προσφέροντας A.I. λύσεις στους εκατοντάδες ανθρώπους που επισκέφθηκαν το ειδικό booth της, ενώ σε μια κατάμεστη αίθουσα ο Βασίλειος Λινάρδος, Head of A.I. Services της Αρχειοθήκης και ο Μιχαήλ Σινωπλής, A.I. Product Lead στην Αρχειοθήκη έδειξαν πώς η GenAI φέρνει την επανάσταση στη διαχείριση δεδομένων, ξεπερνώντας τις παραδοσιακές προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης και ανοίγοντας το δρόμο για μελλοντικές καινοτομίες στα δεδομένα των επιχειρήσεων.

Η ομιλία τους μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς μέσω πραγματικών και επιτυχημένων case studies που ολοκληρώθηκαν από την Αρχειοθήκη, ανέλυσαν πως η GenAI έφερε μετασχηματιστικό αντίκτυπο στις επιχειρησιακές λειτουργίες των συνεργατών της ενώ παράλληλα παρουσίασαν στρατηγικές για την ενσωμάτωση της GenAI τεχνολογίας στις εργασιακές ροές δεδομένων.

Η Αρχειοθήκη ως πρωτοπόρος στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, αναπτύσσει in-house λύσεις, πάντοτε στον τομέα της διαχείρισης της πληροφορίας, με ένα πολυπληθές Εσωτερικό Τμήμα A.I., αποτελούμενο από εξειδικευμένους και έμπειρους μηχανικούς. Με τις λύσεις αυτές έχει υλοποιήσει πολύπλοκα έργα καλύπτοντας τις πλέον σύνθετες επιχειρησιακές ανάγκες.

Κοινοποίηση:
Μετάβαση στο περιεχόμενο